News

Faya in The Great Voices of The Hague

20/12/10

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie die de gemeente Den Haag op zondagavond 2 januari organiseert, zullen de drie Haagse zangeressen April Darby, Romagna en Faya voor het eerst samen optreden onder de naam Great Voices of The Hague.

De 19-jarige April Darby is vooral bekend van haar deelname aan het televisieprogramma American Idol. Begin 2010 won zij de eerste prijs bij het Check MO Festival in Den Haag. De jonge zangeres werkt op dit moment aan een solo-album.

Zangeres Faya is sinds haar succesvolle optreden op The Hague Jazz in 2009 een graag geziene gast op de muziekpodia in Den Haag en omstreken. Daarnaast is de 23-jarige zangeres actief als begeleidster van het Prachtmeidenkoor.

Romagna is bekend van haar groep R.O.O.O.M waarmee ze een album en diverse singles uitbracht en opveel grote festivals speelde. Als solo-artiest treedt de 29-jarige zangeres regelmatig op met soul- en r&b
songs die opvallen door de persoonlijke teksten.

Astrid Seriese meets Faya

29/09/10

De ontmoeting tussen Astrid Seriese en Faya heeft al veel moois opgeleverd: De oprichting van het Haagse Prachtmeidenkoor is daar een goed voorbeeld van.
Na een lange vriendschap besluiten de twee zangeressen hun krachten te bundelen en samen op te treden. Op 30 oktober zullen voor het eerst het podium als duo delen de vorm van een huiskamerconcert.

Astrid Seriese en Faya richten koor op voor Haagse Prachtmeiden

17/08/09

Het Prachtmeiden koor zet zich in om meiden met verschillende culturen en achtergronden dichter bij elkaar te brengen. Binnen het koor draait het om enthousiasme en plezier en er is dan ook veel ruimte voor gezelligheid.
Ben jij ook een Haagse Prachtmeid en wil je meezingen? 
Stuur dan een email naar: info@prachtmeiden.nl of neem een kijkje op www.prachtmeiden.nl

Faya vrouw van de week

05/08/09

Faya is de vrouw van de week geworden op Vrouw.nl.
Klik hier om het artikel te lezen.